Jim and the Beatmakers

BTS-bändit

> The Strangers
> The Scaffolds
> The Esquires
> The Roosters
> Jim & The Beatmakers
> Topmost
> The First
> Express
> The Sounds
> The Sixties Blondies
> Tinos
> Sixties Jokers
> The GoldiesJim & The Beatmakers
Jim & The Beatmakers
Jim & The Beatmakers

My Only One - Jim & The Beatmakers

Jim & The Beatmakers syntyi kesällä 1964 ja jo vuoden lopulla se pääsi levyttämään. Yhtyeen ensilevy, lokakuussa 1964 levytetty My Only One, oli kova hitti. Sen taustalta löytyy omakohtainen tarina, myöntää laulun tehnyt Raul (Ralle) Wikström:
Bändissä olivat mukana laulusolisti Jim, Raul (Ralle) Wikström sekä Keurulaisen kitaristiveljekset Seppo ja Kari, basisti Hannu Luomanen ja rumpali Ronnie Österberg. Bändi esiintyi usein Haka-kerholla, mutta sillä oli myös paljon koulukeikkoja, joilla se aiheutti suoranaista hysteriaa ihailijoissaan.

Jim & The Beatmakersin lyhyt ja kunniakas tarina päättyi keväällä 1965, kun Ralle ja Seppo liittoutuivat Pepe Willbergin ja Kaj Wallinin sekä Kurre Mattson kanssa, syntyi legendaarinen kokoonpano joka sai nimen Jormas jonka historia päättyi Pepen ja Rallen intin kutsuun 1966.

Tänään Jim & The Beatmakers soittavat jälleen "Oldies Goldies" musiikkia.
Rallen lisäksi bassossa Hannu Luomanen, Beatmakers toinen perustaja. Altti Uhlenius komppi/keyboard/laulu, Hasse Walli soolo/laulu sekä Vesa Aaltonen rummut, Hasse ja Vesa ovat kumpikin vanhoja Jormas jäseniä sekä Pekka Kuorikoski, keyboard/laulu/kapellimestari.

Jim and the Beatmakers

Jim & The Beatmakers 2013. Eturivissä Altti Uhlenius, Raul Wikström ja Hasse Walli. Rummuissa Vesa Aaltonen, bassoa soittaa Hannu Luomanen.

  Päivitetty 20.05.2013

[ TAKAISIN ]