Back To The Sixties goes Spain 2024

Tulossa viisi iltaa todellista 60’s musiikin ilotulitusta, joka ilta eri ohjelma ja biisit. Kaikki mukana olevat artistit esiintyvät joka ilta eri teemoissa. Tee varauksesi ajoissa! Viime syksynä Kukon kaikki BTS tilaisuudet myytiin loppuun.

BACK TO THE SIXTIES yhdistyksen toiminnan periaatteena on ylläpitää 60-luvun musiikin perinnettä.

Tapahtumat järjestetään RAVINTOLA KUKOSSA tiistaina 29.10. klo 19.00 SIXTIES HITS, keskiviikkona 30.10. klo 19.00 GOLDEN SIXTIES, torstaina 31.10. klo 20.00 BEATLES NIGHT, perjantaina 1.11. klo 20.00 ROCKIN’ SIXTIES ja lauantaina 2.11. klo 20.00 TOP OF THE POPS.

Ohjelmasta huolehtivat BTS:läiset GUGI, THE FIRST, THE SIXTIES BLONDIES, TINOS, THE GOLDIES ja ARTO VILKKO.

Jos et ole silloin jo paikalla Fugessa niin lähde mukaan hyvän tuulen musiikkimatkalle Aurinkorannikolle.

https://www.kukkorestaurante.com/fi/ Liput 27 EUR / tapahtuma, ennakkolippujen varaukset, restaurant Kukko. Pöytä- ja lippuvaraukset: kukko.events@gmail.com

25.05.24

BTS goes Tallinn - Viking XPRS laivalla, kohteena Viru hotelli – 14.-15.11.2024

Suosittujen BTS Cruise -risteilyjen sarja saa taas jatkoa syksyllä 2024. Perinteisen BTS-Cruise tapahtumaan sopivan risteilylaivan edelleen puuttuessa markkinoilta yhdistimme jälleen risteilyn ja hotellipaketin. Päätapahtuma on Viru Hotellissa, jossa bändit esiintyvät kahdessa salissa. Ne, jotka ovat olleet aiemmin BTS-risteilyllä tietävät, että luvassa on aitoa elävää Sixties-musaa, mukavia ihmisiä ja mahtavaa tunnelmaa.

Lavalle nousevat tutut BTS-bändit ja artistit – Danny, Jiri Nikkinen, Eero Raittinen & Sixties Jokers, The Sounds, The Scaffolds, Jim & The Beatmakers, The First, The Roosters, Tinos, Express, The Esquires, The Goldies, The Sixties Blondies, Duo Arto Vilkko & Kari Kuivalainen. Juontajana Markku ”Mape” Veijalainen.

Reittinä on tuttu Helsinki-Tallinna-Helsinki ja laivana Viking XPRS. Lähtö torstaina 14.11. klo 10.30 ja paluu perjantaina 15.11. klo 17.30.

Matkapaketin myynnistä vastaa Matkapojat.
Tee varaus osoitteessa www.matkapojat.fi/btsgoestallinn

Oikeudet muutoksiin pidätetään

24.05.24

BTS goes Stockholm - Viking Line m/s Gabriella 16.- 18.3.2024

Rakastettujen BTS Cruise -risteilyjen sarja saa jälleen jatkoa, nyt kohteena Tukholma. Kaksi iltaa 60’s musiikkia mennen tullen ja ohjelmallinen päivä Tukholmassa. Ne, jotka ovat olleet aiemmin risteilyllä tietävät, että luvassa on aitoa elävää Sixties-musaa, mukavia ihmisiä ja mahtavaa tunnelmaa niin laivalla kuin keväisessä Tukholmassakin.

m/s Gabriellan esiintymislavalle nousevat tutut BTS-bändit ja artistit – Danny, Pepe Willberg, The Sounds, Topmost, The Islanders, Jim & The Beatmakers, The First, The Roosters, The Scaffolds, The Esquires, Tinos, Express, The Goldies, The Sixties Blondies ja Sixties Jokers. Juontajana toimii Markku ”Mape” Veijalainen.

Matkapojat järjestävät erikseen ohjelmaa Tukholmassa mm Abba museo, Kuninkaanlinna, Spirit museum ja levykauppa Nostagiapalatset.

25.10.23

Back to the Sixties goes Spain 1.11. - 5.11.23

Tulossa viisi iltaa todellista 60’s musiikin ilotulitusta, joka ilta eri ohjelma ja biisit. Kaikki mukana olevat artistit esiintyvät joka ilta eri teemoissa. Tee varauksesi ajoissa! Viime syksynä Fugen BTS tilaisuudet myytiin loppuun.

23.08.23

KUUSKYTLUKU KUULUU KULTSALLE!

Viimevuotinen The Beat Goes On festival tapahtuma sai suuren suosion ja päätettiin jatkaa myös tänä vuonna sisäfestaria Kulttuuritalolla.

Tapahtuma käynnistyy klo 16.00 ja ilta päättyy klo 22.00. Liput eivät ole numeroituja, joten paikan voit valita vapaasti. Alakatsomossa on varattu tilaa tanssijoille. Liikkuminen illan aikana Kulttuuritalon yleisissä tiloissa on vapaata. Tilaisuus on K-18 joten kaikki yleisötilat ovat tarjoilualuetta.

Halutessasi voit aloittaa festarin ruokailulla, joka alkaa klo 15.00 Kulttuuritalon ravintolassa. Snacky-palaa on myös ostettavissa pitkin iltaa ja janoisille on tarjolla useita tarjoilupisteitä. BTS fanituotteita myytävänä aulan myyntipisteessä, mm paitoja, kirjoja ja levyjä.

23.08.23

BTS goes Tallinn - Eckerö Linen m/s Finlandialla, kohteena Viru hotelli – 25.-26.5.2023

Tallinan risteily

Rakastettujen BTS Cruise -risteilyjen sarja saa jatkoa kolmen vuoden tauon jälkeen tällä kertaa uudessa muodossa. Perinteisen BTS-cruise tapahtumaan sopivan laivan puuttuessa markkinoilta yhdistimme risteilyn ja hotellipaketin. Päätapahtuma on Viru hotellissa, jossa bändit esiintyvät kahdessa salissa. Ne, jotka ovat olleet aiemmin risteilyllä tietävät, että luvassa on aitoa elävää Sixties-musaa, mukavia ihmisiä ja mahtavaa tunnelmaa keväisessä Tallinnassa.

Paluuta soittolavoille ja ystävien pariin on odotettu pitkään, nyt lavalle nousee tutut BTS-bändit ja artistit – Danny, Pepe Willberg, The Sounds, The Islanders, Jim & The Beatmakers, The First, The Roosters, Tinos, Express, The Goldies, The Sixties Blondies (Blondit esiintyvät ainoastaan laivalla klo 15.15 lähdöllä), Sixties Jokers, Trio Arto Vilkko & Kari Kuivalainen & Häkä Virtanen. Juontajana Markku ”Mape” Veijalainen.
Reittinä on tuttu Helsinki-Tallinna-Helsinki ja laivana m/s Finlandia. Laivan lähdöt ovat torstaina 25.05. klo 09.00 tai 15.15 ja palaa perjantaina 26.05. klo 12.00 tai klo 18.30. Näistä voit valita aikaisemman tai myöhäisemmän vaihtoehdon.

Matkapaketin myynnistä vastaa Matkapojat.
Tee varaus osoitteessa www.matkapojat.fi/btsgoestallinn
Oikeudet muutoksiin pidätetään

10.02.23

BTS RISTEILIJÄT OHOI ! TÄRKEÄ TIEDOTUS!

Niinhän siinä sitten kävi, että kaikkien meidän niin hartaasti odottama Back
to the Sixties risteily 13-14.10.2022 on jouduttu peruuttamaan!

Tämä johtuu täysin BTS Ry:stä ja risteilyä myyneestä Matkapojat Oy:stä
riippumattomista syistä.

Kuten monet ovat jo saaneet tietää, on Tallink-varustamo vuokrannut
perinteisen risteilylaivamme Silja Europan vähintään 7 kuukaudeksi
Hollantiin Ukrainan pakolaisten majoituslaivaksi. Toista korvaavaa,
tarkoituksiimme sopivaa alusta ei meille ole pystytty tarjoamaan.

Joten suureksi ikäväksemme joudumme toteamaan: Ei laivaa, ei risteilyä.
Heille, jotka ovat risteilypaikkansa jo maksaneet, on Matkapojat luvannut
palauttaa matkalipun hinnan täysimääräisenä takaisin viipymättä. Matkapojat
ottavat yhteyttä asianosaisiin. Olemme todella pahoillamme risteilylle
halunneiden ja ilmoittautuneiden puolesta tästä ikävästä takaiskusta, joka
tuli meille kaikille "pyytämättä ja yllättäen". Emme kuitenkaan aio
lannistua, vaan kehittelemme jotain kivaa sixties-diggareille, josta
tiedotamme myöhemmin.

Yksi on kuitenkin jo varmaa : Back to the Sixties juhlavuoden 2022 pääjuttu
on nyt kiistattomasti Helsingin Kulttuuritalolla järjestettavä The Beat Goes
On festivaalitapahtuma 24.09. Unohtumaton ilta, jossa BTS-bändit soittavat,
jossa saa liikkua vapaasti ja tanssahdellakin jos siltä tuntuu...Siellä näet
ison joukon vanhoja ja uusia ystäviä. Siis nähdään siellä !

16.08.22

The Beat Goes On 2022

The Beat Goes On 2022

The Beat Goes On festival – Kulttuuritalo 24.9.2022

The Beat Goes On festival Kulttuuritalolla on tänä vuonna 30 v täyttävän Back To The Sixties yhdistyksen yksi päätapahtumista. The Beat Goes On konsertteja on jo vuosien ajan järjestetty kaksipäiväisinä konsertteina Savoy-teatterissa. Juhlavuonna kuitenkin päätettiin pitää isommat bileet, isommassa tilassa ja festarityyppisenä Kulttuuritalolla, etenkin kun on jouduttu pitämään kahden vuoden tauko tapahtumissa.
Mukana ovat legendaariset The First, Topmost, Jim & The Beatmakers, The Sounds, The Esquires, The Scaffolds, The Roosters, Express, The Strangers, Tinos, The Oldies, Sixties Jokers, The Sixties Blondies ja tilaisuuden juontaa Markku Veijalainen. Lähes kaikki illan muusikot ovat myös esiintyneet jossain vaiheessa Kulttuuritalolla eri vuosikymmenten aikana.

Tapahtuma käynnistyy klo 16.00 ja ilta päättyy noin 22.00. Liput eivät ole numeroituja, joten paikan voi valita vapaasti. Alakatsomossa on varattu tilaa tanssijoille. Liikkuminen illan aikana Kulttuuritalon yleisissä tiloissa on vapaata. Tilaisuus on K-18 joten kaikki yleisötilat ovat tarjoilualuetta.
Voit aloittaa festivaalin oheisen menun mukaisella ruokailulla, joka alkaa klo 15.00 Kulttuuritalon ravintolassa. Snackypalaa on myös ostettavissa pitkin iltaa ja janoisille on tarjolla useita tarjoilupisteitä. Voit ostaaa BTS fanituotteita aulan myyntipisteestä, mm paitoja, levyjä. Bändien jäseniä on myös tavattavissa illan aikana, jos olet halukas jututtamaan heitä.

Pitkämatkalaisilla on mahdollisuus yöpyä läheisessä uudessa, modernissa ”Urbaanissa Lifestyle hotellissa” erikoishintaan https://folkshotels.fi/ . The Folks Hotel Konepajasta on varattu 100 huoneen kiintiö. Tapahtumaan osallistujat, jotka haluavat yöpyä voivat koodilla BTS22 varata huoneen 20 % alennuksella päivän hinnasta. Kiintiö on varattu elokuulle saakka, sen jälkeenkin voi käyttää koodia, mikäli vapaita huoneita löytyy. Jokainen varaa ja maksaa hotellihuoneensa itse. Hotellin osoite on Aleksis Kivien katu 23, 00510 Helsinki Puhelin: 010 2074700

Menu: Buffet 25 EUR
Kukkaissalaattia V,G, Juusto-ananas vartaita L,G, Cocktailpyöryköitä ja savudippiä L, Marinoituja sieniä V,G, Lohiavokadokreppejä ja unikkokastiketta L, Länsirannikon Cocktail L,G, Makaronisalaattia V, Tuoretta leipää ja levitettä.
Yön yli kypsytettyä porsasta ja jättirapuja Surf & Turf ja ranskalaista sipulidippiä L,G, Kukkakaali Wings ja Guacamolea V,G, Yrtti-perunasosetta V,G, Ratatouillea V,G
https://www.lippu.fi/event/the-beat-goes-on-festival-helsingin-kulttuuritalo-15051013/

11.05.22

Sixties Boomerang Back to the Sixties is Back - Silja Europa 13-14.10.2022

BTS Cruise BOOMERANG 2022
Kuva © Aki Schadewitz

BTS Cruise Sixties Boomerang – Silja Europa 13.-14.10.2022

Risteilyllä juhlitaan myös tänä vuonna 30 v täyttävää Back To The Sixties yhdistystä, samalla risteily on yksi juhlavuoden päätapahtumista.
Rakastettujen BTS Cruise -risteilyjen sarja saa jatkoa parin vuoden tauon jälkeen. Ne jotka ovat olleet aiemmin risteilyllä tietävät, että luvassa 22 tuntia täynnä aitoa, elävää Sixties-musaa, ihania ihmisiä ja mahtavaa tunnelmaa.
Paluuta soittolavoille ja ystävien pariin on odotettu pitkään, nyt lavalle nousevat BTS-bändit – The First, Topmost, Jim & The Beatmakers, The Sounds, The Esquires, The Scaffolds, The Roosters, Express, Tinos, The Oldies, Sixties Jokers, The Sixties Blondies. Juontajana Markku ”Mape” Veijalainen.

Reittinä on tuttu Helsinki-Tallinna-Helsinki ja laivana Silja Europa. Laiva lähtee torstaina 13.10. klo 18.30 ja palaa perjantaina klo 16.
Risteilyn myynti:
Hinnat alkaen 59 €/hlö. Risteilyn myynnistä vastaa Matkapojat.
Tee varaus osoitteessa www.matkapojat.fi/BTS-Cruise

Tavataan risteilyllä!

11.05.22 · päivitetty 12.05.22

Hyvää alkanutta vuotta, kaverit! Toivottavasti nähdään pian ❤

31.12.21
Home← Older posts