25.06.21

31.12.20

Upea uutuuskirja Back to the Sixties – suurella tunteella. Tilaa nyt keräilykappale!

Rakas jäsenemme Markku Veijalainen on kirjoittanut viihdyttävän ja laajakatseisen kirjan 60-luvun musiikin vaikutuksesta tähän päivään. Lämpimän humoristiset tarinat liittyvät jokainen tavalla tai toisella BTS-yhdistykseen ja sen toimintaan. Tämä teos on tarinallinen ja kuvallinen aarre, josta olemme todella iloisia ja ylpeitä!

28.10.2020 julkaistavan kirjan BTS-kantinen erikoispainos on tilattavissa nyt etuhintaan vain meiltä! Katso ohjeet alta.

Back to the Sixties – suurella tunteella on syntynyt muistoista, seikkailuista, suurista tunteista ja unelmista. Luvassa on hersyviä tarinoita nuorisokulttuurin noususta Suomessa, koskettavia muisteluita menneiltä vuosilta ja kiehtovia juttuja meidän tutuista BTS-bändeistä.

Mapen omin sanoin:

"Back to the Sixties -kirjan päähenkilöt ovat niitä muusikoita, jotka loivat musiikillaan suurille ikäluokille unohtumattomia hetkiä, mutta saivat myös itselleen ainutkertaisia muistoja. Näitä tarinoita haluamme jakaa teidän kanssanne."

Kirjan komea ja runsas kuvitus on etupäässä oman hovikuvaajamme Aki Schadewitzin arkistosta. BTS:n alkutaipaleen keikkakuvia kuvasi ansiokkaasti Risto Mäläskä. Mukana toki myös arkisto- ja lehdistökuvia sixties-musan aikojen alusta. 

Teos julkaistaan 28.10.2020, minkä jälkeen "kaupallisella kannella" varustettu painos tulee kirjakauppamyyntiin (kustantajan ovh 38,-). 

Kirja on kovakantinen, koko 20 x 25 cm ja laajuus 352 sivua.

 ERIKOISERÄ ETUHINTAAN VAIN 36,- (sis alv ja toimituskulut) 

BTS-yhdistys on teettänyt kirjasta keräilykappaleen omalla kansikuvalla. Tällä upealla kannella et kirjaa kaupoista saa, vaan se on tilattavissa vain meidän kauttamme. 
36 euron hintaan sisältyvät kaikki kulut (alv + postitus).
Nyt kannattaa hankkia tämä ainutlaatuinen teos itselle – ja joululahjaksi kaverillekin!

>>> Toimi näin: <<<< 

 • Lähetä tilauksesi sähköpostiosoitteeseen tilaukset@backtothesixties.fi
 • Merkitse viestin otsikoksi KIRJATILAUS
 • Kirjoita viestiin sisällöksi
  • Tilattavien kappaleiden määrä
  • Nimesi
  • Postiosoitteesi ja
  • Puhelinnumerosi.
 • Lähetä sähköposti. Myöhemmin tulet saamaan sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja maksuohjeet. 
  • HUOM! Muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi, jos tilausvahvistusta ei muutaman päivän sisällä kuulu.
  • Jos roskapostikansiokaan ei sisällä viestiä, laitathan muistutuksen asiasta samaan tilaukset-osoitteeseen.

Ensimmäisten tilausten postitus tapahtuu marraskuun alussa ja seuraava marraskuun puolivälissä. Jos sinulla on kysyttävää tilauksesta, voit lähettää tiedustelusi samaiseen osoitteeseen tilaukset@backtothesixties.fi.

Parhaita lukuhetkiä!

 

 

26.10.20

Eero Raittisen elämäkerta Mies matkallaan ilmestyy marraskuussa. Ennakkotilaa omasi!

BTS:n rakastettu artistijäsen Eero Raittinen on elämäkertansa ansainnut. Elina Saksalan kirjoittama tarina ilmestyy Reunan kustantamana marraskuussa 2020.

Tilaa kirja edulliseen ennakkohintaan 25 € 30.10.2020 mennessä. Saat sen painotuoreena kotiosoitteeseesi. Postikulut 5€/lähetys.

Tee tilaus puhelimitse 040 578 8049, sähköpostitse tilaukset(at)reunalla.fi tai Reunan verkkokaupasta.
 
>> Pääset suoraan Reunan verkkokauppaan klikkaamalla tästä! 


Eero Raittinen on kulkenut taiteilijana pitkän matkan ensilevytyksestään 15-vuotiaana arvostetuksi juurimusiikin tulkiksi. 60 vuoteen mahtuu parikymmentä bändiä, satoja tuhansia kilometrejä ja viitisensataa levytystä, joista Eeron Elpee on edelleen arvostettu klassikko. Kirjassa on kiehtovia kuvauksia Raittisen poikien nuoruudesta Helsingissä, suomalaisesta musiikkibisneksestä, keikkamatkoista ja Eeron tuottamista TunturiBluesin ja Salitun kulttuurikeskuksen tapahtumista. Eero pohdiskelee kirjassa myös yhteiskunnan ja kulttuurielämän muuttumista. Muusikkoystävät täydentävät tarinoita omilla muistoillaan.

Paljon onnea kirjan johdosta, Eero ja Elina! Stay safe!

02.09.20 · päivitetty 11.09.20

The Scaffoldsin BTS Klubi-ilta täytti Storyvillen

BTS Klubi-illat pidetään helmikuusta lähtien tiiviin tunnelmaisessa Storyvillessä Helsingin Töölössä.

The Scaffolds sai kunnian isännöidä ensimmäistä BTS Klubia 19.2.2020. Kokoonpanossa Harry Bergholm, Kicke Bergholm, Arto Vilkko ja Kari Kuivalainen. Bändi soitti kaksi settiä täydelle tuvalliselle iloista sixties-väkeä. Kiitos että saavuitte, oli taas niin kiva nähdä!

Kuvat: Aki Schadewitz

Seuraavan kerran nähdään Storyvillessä keskiviikkona 18.3., kun hipataan The Firstin kanssa.

22.4. lavalle nousevat ihanat The Sixties Blondies ja kaverinsa The Buddies.
13.5. The Roosters rokkaa meidät kesäkaudelle.

Storyvillen osoite Museokatu 8.

Lippuja saa ovelta ja Tiketistä, kerromme aina täällä ja Facebookissa lipunmyynnin alkamisesta.

 

22.02.20

Ollaan yhdessä parhaan musan parissa myös vuonna 2020!

Upeaa uutta vuotta! Alkavana 2020 tavataan ainakin

 • BTS Cruisella Tallink Silja Europalla 5.-6.3. Vielä on muutama hytti vapaana, varaa omasi Ikaalisten Matkatoimiston verkkosivuilla (klikkaa sinistä linkkiä), puh. 03 45 800 (pvm/mpm) tai sähköpostitse matkat@ikaalistenmatkatoimisto.fi
 • Stadivaarirockissa Rastilan kartanolla Helsingin Vuosaaressa 15.8. (vapaa pääsy) ja
 • The Beat Goes On -konserteissa Savoy-teatterissa Helsingissä 13. ja 14.11. Liput tulevat myyntiin kevättalven aikana.

Ihanaa aikaa ja mahtavia musahetkiä kaikille! Odotamme maaliskuuta jo malttamattomina!

 

 

31.12.19

The Beat Goes On! Savoy-teatteri täyttyi jälleen sixties-musasta ja ihanista ihmisistä!

Hetken ei marraskuu ollut pimeä, kun BTS:n The Beat Goes On -konserttiviikonloppu valaisi Savoy-teatterin ja meidän kaikkien sydämet jo kymmenettä kertaa.

Tässä perjantain 15.11. ensimmäisen näytöksen kuvasatoa.

Kuvat: Aki Schadewitz

21.11.19 · päivitetty 31.12.19

Stadivaarirock 2019 teki historiaa

Lauantai 10.8.2019 on päivä, jota emme herkästi unohda. Stadivaarirock 2019 teki Back to the Sixties ry:n yli 25-vuotisen historian yleisöennätyksen. 

Rastilan kartanon Cafe Monamin terassilavalle nousivat Topmost, The First, The Esquires & Jussi Raittinen sekä The Sounds. Kiitos, tuhatpäinen yleisö, bändit, taustajoukot ja järjestäjät!

Tässä muutama kuva Aki Schadewitzilta. Lisää kuvia on julkaistu Back to the Sixties Official -facebook-sivulla. Tästä linkistä klikaten näet kuvat, vaikka et olisikaan Facebook-käyttäjä. Samat kuvat julkaistaan myöhemmin myös tämän sivuston Galleria-osiossa.

09.08.19 · päivitetty 14.08.19

BTS Cruise 2020 nyt varattavissa!

Vuoden 2020 BTS Cruise risteillään 5.-6.3.2020. Tule mukaan, lipunmyynti on jo vauhdissa! Vielä on hyviä hyttejä jäljellä. 

Taas heittäydytään vuorokaudeksi 1960-luvun rytmeihin, kun legendaariset Back to the Sixties -bändit ja ihanat ihmiset valtaavat Silja Europa -laivan. Luvassa on ainutlaatuinen kattaus aitoa 60-musaa livenä BTS-bändien ja -solistien esittämänä. 

Liput myy Ikaalisten Matkatoimisto, puh. 03-45800 tai Ikaalisten matkatoimiston verkkokauppa!

25.04.19

Kuvamuistoja BTS-tapahtumista

BTS Klubi-ilta 6.11 – The Sixties Blondies & The Buddies

BTS:n ihanat Blondit ja kaverinsa houkuttelivat Rastilan Kartanon marraskuiseen iltaan mukavasti sixties-väkeä. Kiitos! Tunnelma oli lämmin ja leppoisa, toivottavasti kaikki nauttivat!

The Sixties Blondies: Irma Tapio, Kati Borg-Penttilä ja Eeva-Leena Pokela. 

The Buddies: Lefa Kiviharju, Suntsi Järvinen ja Valtsu Stefanov.

Kuvat: Aki Schadewitz

BTS Klubi-ilta 15.10.2019 – The Scaffolds ja Jiri Nikkinen

Tavastialla juhlittiin BTS Klubien syyskauden avajaisia tuplamiehityksellä: illan isäntäbändi The Scaffolds oli kutsunut vieraakseen Jiri Nikkisen. Skiflarit vetivät tuttuun tapaan monipuolisen setin rautalankaa, rokkia ja poppia. Jirin soolosetti Beatlesia elähdytti. Kiitos kaikille mukana olijoille!

The Scaffolds: Harry Bergholm, Kicke Bergholm, Arto Vilkko ja Kari Kuivalainen.

Kuvat: Aki Schadewitz

BTS Klubi-ilta 21.5.2019 – The Oldies

BTS:n kelpo bilebändi The Oldies veti Tavastialle mukavan joukon sixties-väkeä juhlimaan kevättä. Ja kivaa oli!

The Oldies: Curre Andersén, Eki Sutela, Masa Saari ja Hate Sjöblom.

Kuvat: Aki Schadewitz

BTS Klubi-ilta 23.4.2019 – Express

Huhtikuun BTS Klubi-illassa saatiin harvinaista herkkua Oulusta. Expressin edellisestä Tavastian-keikasta ehtikin jo kulua noin 45 vuotta, mutta hyvää kannatti odottaa.

Express: Junnu Sippola (laulu), Unski Kaikkonen (koskettimet), Lyly Rajala (rummut), Make Keskinarkaus (basso) ja Timo Niemelä (kitara). 

Kuvat: Aki Schadewitz

 

BTS Klubi-ilta 19.3.2019 – The Esquires & Jussi Raittinen & Ave Lönnförs

Maaliskuun BTS Klubi-ilta Tavastialla oli täynnä rokkia ja rautalankaa. Iltaa isännöi The Esquires solisteinaan yhtyeen perustajajäsen Jussi Raittinen sekä Ave Lönnfors. Taas oli niin kivaa!

The Esquires: Jarmo Hynninen (kitara), Jomi Vaaltola (basso) ja Markku Karjalainen (rummut). Koskettimissa Jussi Liski.

Kuvat: Aki Schadewitz 

 

Maailman paras risteily BTS Cruise 7.-8.3.2019

Taas kerran vietettiin 22 onnen tuntia Itämerellä, kun Tallink Europa täyttyi ihanista ihmisistä ja aidosta 60-luvun musasta BTS Cruisella. Mukana olivat kaikki BTS-bändit ja vierailijana Knucklebone Oscar Eero Raittisen kaverina. Ainutlaatuinen tunnelma on teidän ansiotanne, rakas yleisö ja rakkaat artistiystävät!

Kattava kuvakokoelma risteilyltä julkaistaan tämän sivuston Galleriassa huhtikuun aikana. Tässä muutama maistiainen Teatteri Europan lavalta: The Strangers, The Sixties Blondies & The Buddies, The Roosters, The Esquires ja The Sounds.

Kuvat: Aki Schadewitz

  

 

BTS Klubi-ilta: The Sounds 19.2.2019

Vuoden 2019 ensimmäinen varsinainen BTS Klubi-ilta Tavastialla oli samalla The Sounds -yhtyeen ensiesiintyminen uudessa kokoonpanossa. Jännittävä ilta keräsi paikalle mukavasti sixties-väkeä ja tunnelma oli mitä mainioin!

The Soundsin alkuperäisjäsen, komppikitaristi Bobi Söderblom jäi eläkkeelle "kesken keikan" ja luovutti paikkansa Ave Lönnforsille. Myös kitaristi Jan-Erik Saine sai ensikasteensa The Soundsin riveissä. Bändissä jatkavat basisti Peter Ekman, kosketinsoittaja Esa Helasvuo ja rumpali Jomme Kettunen.

Kuvat: Aki Schadewitz

 

BTS Klubi-ilta Diggareille 22.1.2019

BTS:n uusi vuosi käynnistyi Tavastialla BTS Diggari -klubin jäsenten omalla illanvietolla. House Bandina tällä kertaa ihana The First monenlaisilla solisteilla vahvistettuna. Kiitos monipäiselle diggariyleisölle, teidän kanssanne on aina kiva heilua!

The First: Valtsu Stefanov, Lefa Kiviharju, Suntsi Järvinen ja Pekka Paukku. Solisteina Kati Borg-Penttilä, Eevis Pokela ja Ilari Hannula.

Kuvat: Aki Schadewitz

 

BTS Klubi 17.12.2018 – The Roosters

Vuoden viimeisenä BTS Klubi-iltana The Roostersin lavariemu ja reilu rock nostattivat tunnelman kattoon. Kiitos kaikille mahtavista syksyn Klubi-illoista!

The Roosters: Lasse von Hertzen, Hasse von Hertzen, Martin Simberg, Jussi Hämäläinen ja Hillel Tokazier.

Kuvat: Aki Schadewitz

BTS Klubi 27.11.18 – The Strangers & Jussi Raittinen

Marraskuun BTS Klubi-ilta Tavastialla oli rautalangan juhlaa.

Lavalla nähtiin Suomen ensimmäinen rautalankabändi The Strangers. Solistiksi oli kutsuttu Jussi Raittinen, joka tulkitsi mm. Timo Jämsénin Strangersin kanssa esittämiä lauluja. Piipahtipa lavalla myös Ave Lönnfors, BTS:n tapahtumissa The Diamondsin riveissä nähty monipuolinen kaveri.

The Strangers: Kari Bergström, Ande Päiväläinen, Antero Jakoila ja vakiojäsen Nono Söderbergiä tuurannut Valtsu Stefanov

Kuvat: Aki Schadewitz

BTS Klubi 23.10.18 – The Scaffolds

BTS Klubit Tavastialla jatkuivat lokakuussa The Scaffoldsin johdolla. Kiva, että tulitte taas!

Lavalla nähtiin kaksi kokoonpanoa The Scaffoldsin historiasta. "Kakkoskokoonpano" vuosilta 1963-1965: Mosse Enqvist, Kicke Bergholm ja Ave Lönnfors. Rummuissa "adoptiolapsi" Suntsi Järvinen. Nyky-Scaffoldsissa soittavat Harry Bergholm, Kicke Bergholm, Arto Vilkko ja Kari Kuivalainen.

Kuvat: Aki Schadewitz

 

03.11.18 · päivitetty 21.11.19
Newer posts →Home← Older posts