Tiesitkö että

> Tiesitkö, että BTS nojaa rautalankaan?

> Että Emma.... ?


 

 

 Kaikki alkoi rautalangasta

Strangers sai alkunsa vuonna 1961, kun mukaan saatiin bändin nykyinen rumpali Ande Päiväläinen. Scaffoldsin Kicke ja Harry Bergholm perustivat bändin vuonna 1962, jolloin mukana oli myös Ave Lönnfors. Bergströmin veljekset Reijo ja Kari alkoivat vääntää rautalankaa Esquiresin kanssa vuonna 1962.

Roostersin Cay Karlsson aloitti kitarakokoonpanossa Mad Ones, bändin muut soittajat aloittivat yhtyeessä Madcaps.

Jim & The Beatmakersin Raul Wikström lähti liikkeelle Fightersin rumpalina, kun taas Hasse Walli tuli musiikkikuvioihin Islandersin rumpalina. Lisää mainetta mainetta hän sai kokoonpanossa Nameless, joka oli myös Oldiesin Curre Andersénin ensimmäinen bändi.

Topmostin Gugi aloitti kitaraduossa, Hollella oli oma pikkubändinsä Töölön yhteiskoulussa. Kisun bändin nimi oli Les Wranglers. Luparin Eeron ensimmäinen bändi oli nimeltään Bugbears, jossa oli mukana myös Nono Söderberg.

Firstin Lefa Kiviharju aloitti keikkailun bändissä, joka oli nimeltään Comanches. Enqvistin Måsse soitti alun perin Cayn kanssa bändissä Mad Ones. Suntsi Järvinen oli Remun kanssa mukana bändissä Steelers, jonka perusti Diamondsin nykyinen basisti Teukka Grönroos.

Ernosin rumpali Timo Penttilä aloitti kitarabändissä Viikarit, minkä jälkeen homma jatkui kokoonpanossa Ghosts.

Näin nähtynä on helppo sanoa, että Back to The Sixties nojaa suomalaiseen rautalalankaan!
 

Päivitetty 07.08.2013

[ TAKAISIN ]