BTS aloittaa yhteistyön Tavastian kanssa

Se oikea on löytynyt. Meillä on iso ilo ilmoittaa, että Back to the Sixties ry aloittaa tapahtumayhteistyön Tavastia-klubin kanssa. Uusi kumppani löytyi juuri sieltä, mistä pitikin: rokkarinsydäntemme läheltä!

Tavastia on yksi Euroopan vanhimmista edelleen toimivista rock-klubeista, jonka jokainen nurkka huokuu livemusiikin historiaa ja joka elää tiivisti myös tätä päivää, rautaisella kokemuksella. Tavastian lavalla on suuri kunnia soittaa puhumattakaan siitä, että saamme tehdä sen teidän seurassanne!

Syyskuusta eteenpäin Tavastia on myös kuukausittaisten BTS Klubi-iltojen koti. Päivämäärät syyskaudelle 2018:

18.9. Topmost
23.10. The Scaffolds
27.11. The Strangers
17.12. The Roosters

Klubi-iltojen yksityiskohdista, mm. ruokatarjoilusta lippujen hinnoista kellonajoista tiedotamme pian, kun olemme hioneet yksityiskohdat valmiiksi. Tiedossa on paljon pientä ekstraa, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Tavastia-tilaisuuksien liput tulevat ennakkomyyntiin Tikettiin. Lippuja saa myös Tavastian ovelta Klubi-iltana.

Tavastia-klubi sijaitsee Helsingin ytimessä, osoitteessa Urho Kekkosen katu 4-6. Kampin keskus on ihan vieressä, joten nyt on pidemmältäkin helppo tulla!

Rock'n'rollia syksyyn! Nähdään Tavastialla!

 

06.07.18 · päivitetty 18.03.19

Born to be Wild! BTS Cruise 2018

BTS Cruise 2018 seilattiin 8.-9.3.2018. Täysi laivallinen sixties-diggareita sai 22 tunnin ajan nauttia aidosta musasta, mahtavasta tunnelmasta ja suurista tunteista.  Tässä muutama Aki Schadewitzin loisto-otos. Lisää julkaistaan tämän sivuston Galleriassa pian.

Ja ensi vuonna mennään taas! Laiva irtoaa Länsisatamasta 7.3.2019. Ennakkovarauksia voi tehdä jo nyt Ikaalisten Matkatoimistosta, puh. 03-45800 tai email bts-risteily@ikaalistenmatkatoimisto.fi.

 

05.04.18

Stadivaarirock 2017 – kova päivä ja sen ilta!

Stadivaarirockissa mentiin eikä meinattu. 

Lauantai 12.8.2017 muistetaan Stadivaarirockista ja ehkä vähän myös Kiira-myrskyn vierailustakin.

Café Pirittan rantalavalla iltapäivän lämmöstä nautittiin The Strangersin, The Oldiesin, The Diamondsin ja Expressin seurassa.

Kiitos upealle sixties-väelle, joka iloitsi kanssamme koko iltapäivän ja selvisi Expressin keikan loppupuolen myrsky-yllätyksestä onneksi ehjin nahoin. 

Ensi vuonna uudestaan!

21.06.17

All we needed was Love! BTS Cruise 2017 oli jälleen aikamatka vailla vertaa.

BTS Cruise 2017 seilattiin Silja Europalla 9.-10.3.2017, ja täysi laivallinen sixties-väkeä sai taas viettää ikimuistoiset 22 tuntia 60-luvulla. Mukana olivat kaikki 12 BTS-bändiä sekä vierailijana Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band. Juontajana maailman paras Mape Veijalainen.

Tässä muutama kuvamaistiainen, Aki Schadewitzin mahtava kuvasaalis on kokonaisuudessaan ihailtavissa Galleria-sivullamme.

Ensi vuoden BTS Cruise risteillään 8.-9.3.2018. Ennakkoilmoittautuminen on jo käynnissä – varmista paikkasi vaikka heti!

Ikaalisten Matkatoimisto, puh. 03-45800, email bts-risteily@ikaalistenmatkatoimisto.fi.

27.03.17

Kuva-aarteita ja parhaita hetkiä 2017-2018

BTS Klubi-ilta 11.4.2018: The Oldies

Kevään saapumista juhlittiin perustellisesti huhtikuun BTS Klubi-illassa The Oldiesin johdolla. Bändi, yleisö ja koko tupa oli täynnä energiaa. Hyvä Curre Andersén, Eki Sutela, Masa Saari ja Hate Sjöblom!

Kuvat: Aki Schadewitz

BTS Klubi-ilta 14.3.2018: The Sounds

Juku mikä keskiviikkoilta! Maaliskuun BTS Klubi-iltana tarjolla oli legendaarisia Soundeja. Asialla Peter Ekman, Bobi Söderblom, Eki Sutela, Esa Helasvuo ja Jomme Kettunen.

Kuvat: Aki Schadewitz

BTS Klubi-ilta 21.2.2018: The First

Iloinen pakkasilta Tokoinrannassa. Lauteilla The First: Lefa Kiviharju, Suntsi Järvinen, Pekka Paukku ja Valtsu Stefanov.
Taitoa ja tunnelmaa Café Pirittan täydeltä!

Kuvat: Hannu Kuukkanen

 

BTS Klubi-ilta 24.1.2018: The Diamonds

Vuoden 2018 Klubi-iltojen kevätkauden korkkasi The Diamonds!
Teukka Grönroos, Ave Lönnfors, Rami Kiesilä ja Make Lehikoinen tarjosivat tukevat rokit talvi-iltaan.

Iso kiitos, ihana sixties-väki ja Café Piritta!

Kuvat: Aki Schadewitz



BTS Klubi-ilta 13.12.2017: Express

BTS Klubi-iltojen syyskausi päätettiin iloisissa tunnelmissa, kun lavalle astui Express! Tämä oululainen yhtye on rokannut keskeytyksettä ympäri Suomea jo 50 vuotta. Ja meno senkun paranee. Kiitos sixties-fanit, kiitos Express!
Express: Junnu Sippola, Unski Kaikkonen, Lyly Rajala, Timo Niemelä ja Make Keskinarkaus.

Kuvat: Aki Schadewitz

BTS Klubi-ilta 8.11.2017: The Esquires & Jussi Raittinen

Marraskuun BTS Klubi-illan isännöintivuorossa oli The Esquires, solistinaan perustajajäsen Jussi Raittinen. Monipuolinen ja taitava kattaus aitoa sixties-musaa! The Esquires: Reijo Bergström, Jarmo Hynninen, Jorma Vaaltola ja Markku Karjalainen. 

Kuvat: Aki Schadewitz

BTS Klubi-ilta 11.10.2017: The Scaffolds

Täysi tupa ja hillitön meno! The Scaffolds pisti jälleen tanssijalat vipattamaan heti lokakuun BTS Klubi-illan alkutahdeilla. Kiitos yleisö, kiitos Skiflarit!

The Scaffolds: Harry Bergholm, Kicke Bergholm, Arto Vilkko ja Kari Kuivalainen.
Kuvat: Aki Schadewitz

BTS Klubi-ilta 13.9.2017: The Roosters

BTS Klubi-iltojen syyskausi avattiin komeasti The Roostersin seurassa. Mahtavia rock- ja blues-standardeja ja taidokkaita instrumentaalibiisejä. Kolme settiä tukevaa osaamista!

The Roosters: Lasse von Hertzén, Hasse von Hertzén, Martin Simberg, Hillel Tokazier ja Jussi Hämäläinen.
Kuvat: Aki Schadewitz

 

BTS Klubi-ilta 10.5.2017: The Strangers

Suomen legendaarisin rautalankayhtye The Strangers Café Pirittan kauniissa kevätillassa päätti BTS kevätkauden 2017 kunnon taiturointiin.

The Strangers: Ande Päiväläinen, Kari Bergström, Nono Söderberg ja Antero Jakoila.

Kuvat: Hannu Kuukkanen

 

BTS Klubi-ilta 12.4.2017: Topmost

Mainiossa vedossa oleva Topmost veti Café Pirittan tupaten täyteen toukokuun BTS Klubi-iltana. Valoisan kevätillan tummetessa koettiin monipuolinen sixties-setti sixties-tunnelmaa. Taatun Toppari-musan lisäksi kuultiin Gugia soolona, Tommi Lindellin säveltämä uusi Toppari-aiheinen kappale sekä Pepe Willbergiä vierailijana. Kiitos artistit, sixties-väki ja Piritta!

Topmost: Harri Saksala, Gugi Kokljuschkin, Kisu Järnström, Eero Lupari ja Tommi Lindell. 

Kuvat: Aki Schadewitz

BTS Klubi-ilta 15.3.2017: The Sixties Blondies

Pulppuilevaa naisenergiaa ja iki-ihania biisejä Café Pirittassa: The Sixties Blondies ja kaverinsa The Buddies! 

The Sixties Blondies: Eeva-Leena Pokela, Irma Tapio ja Kati Borg-Penttilä. The Buddies: Lefa Kiviharju, Suntsi Järvinen, Laura Kaartinen ja Valtsu Stefanov.

Kuvat: Aki Schadewitz

 

BTS Klubi-ilta 15.2.2017: The Oldies

Goodness gracious! Armotonta menoa helmikuun BTS Klubi-illassa: The Oldies: Curre Andersén, Eki Sutela, Hate Sjöblom ja Masa Saari!

Kuvat: Aki Schadewitz

BTS Klubi-ilta 25.1.2017: The Diamonds

BTS:n tapahtumavuosi 2017 on käynnistetty! Tammikuun BTS Klubi-illassa Pirittassa säkenöi The Diamonds: Teukka Grönroos, Ave Lönnfors, Rami Kiesilä ja Make Lehikoinen. Ja kävipä lavalla Järvisen Suntsikin. Kiitos ihanalle yleisölle mukana olosta!

Kuvat: Aki Schadewitz

31.01.17
Newer posts →Home