The Beat Goes On 2022

The Beat Goes On 2022

The Beat Goes On festival – Kulttuuritalo 24.9.2022

The Beat Goes On festival Kulttuuritalolla on tänä vuonna 30 v täyttävän Back To The Sixties yhdistyksen yksi päätapahtumista. The Beat Goes On konsertteja on jo vuosien ajan järjestetty kaksipäiväisinä konsertteina Savoy-teatterissa. Juhlavuonna kuitenkin päätettiin pitää isommat bileet, isommassa tilassa ja festarityyppisenä Kulttuuritalolla, etenkin kun on jouduttu pitämään kahden vuoden tauko tapahtumissa.
Mukana ovat legendaariset The First, Topmost, Jim & The Beatmakers, The Sounds, The Esquires, The Scaffolds, The Roosters, Express, The Strangers, Tinos, The Oldies, Sixties Jokers, The Sixties Blondies ja tilaisuuden juontaa Markku Veijalainen. Lähes kaikki illan muusikot ovat myös esiintyneet jossain vaiheessa Kulttuuritalolla eri vuosikymmenten aikana.

Tapahtuma käynnistyy klo 16.00 ja ilta päättyy noin 22.00. Liput eivät ole numeroituja, joten paikan voi valita vapaasti. Alakatsomossa on varattu tilaa tanssijoille. Liikkuminen illan aikana Kulttuuritalon yleisissä tiloissa on vapaata. Tilaisuus on K-18 joten kaikki yleisötilat ovat tarjoilualuetta.
Voit aloittaa festivaalin oheisen menun mukaisella ruokailulla, joka alkaa klo 15.00 Kulttuuritalon ravintolassa. Snackypalaa on myös ostettavissa pitkin iltaa ja janoisille on tarjolla useita tarjoilupisteitä. Voit ostaaa BTS fanituotteita aulan myyntipisteestä, mm paitoja, levyjä. Bändien jäseniä on myös tavattavissa illan aikana, jos olet halukas jututtamaan heitä.

Pitkämatkalaisilla on mahdollisuus yöpyä läheisessä uudessa, modernissa ”Urbaanissa Lifestyle hotellissa” erikoishintaan https://folkshotels.fi/ . The Folks Hotel Konepajasta on varattu 100 huoneen kiintiö. Tapahtumaan osallistujat, jotka haluavat yöpyä voivat koodilla BTS22 varata huoneen 20 % alennuksella päivän hinnasta. Kiintiö on varattu elokuulle saakka, sen jälkeenkin voi käyttää koodia, mikäli vapaita huoneita löytyy. Jokainen varaa ja maksaa hotellihuoneensa itse. Hotellin osoite on Aleksis Kivien katu 23, 00510 Helsinki Puhelin: 010 2074700

Menu: Buffet 25 EUR
Kukkaissalaattia V,G, Juusto-ananas vartaita L,G, Cocktailpyöryköitä ja savudippiä L, Marinoituja sieniä V,G, Lohiavokadokreppejä ja unikkokastiketta L, Länsirannikon Cocktail L,G, Makaronisalaattia V, Tuoretta leipää ja levitettä.
Yön yli kypsytettyä porsasta ja jättirapuja Surf & Turf ja ranskalaista sipulidippiä L,G, Kukkakaali Wings ja Guacamolea V,G, Yrtti-perunasosetta V,G, Ratatouillea V,G
https://www.lippu.fi/event/the-beat-goes-on-festival-helsingin-kulttuuritalo-15051013/

11.05.22

Sixties Boomerang Back to the Sixties is Back - Silja Europa 13-14.10.2022

BTS Cruise BOOMERANG 2022
Kuva © Aki Schadewitz

BTS Cruise Sixties Boomerang – Silja Europa 13.-14.10.2022

Risteilyllä juhlitaan myös tänä vuonna 30 v täyttävää Back To The Sixties yhdistystä, samalla risteily on yksi juhlavuoden päätapahtumista.
Rakastettujen BTS Cruise -risteilyjen sarja saa jatkoa parin vuoden tauon jälkeen. Ne jotka ovat olleet aiemmin risteilyllä tietävät, että luvassa 22 tuntia täynnä aitoa, elävää Sixties-musaa, ihania ihmisiä ja mahtavaa tunnelmaa.
Paluuta soittolavoille ja ystävien pariin on odotettu pitkään, nyt lavalle nousevat BTS-bändit – The First, Topmost, Jim & The Beatmakers, The Sounds, The Esquires, The Scaffolds, The Roosters, Express, Tinos, The Oldies, Sixties Jokers, The Sixties Blondies. Juontajana Markku ”Mape” Veijalainen.

Reittinä on tuttu Helsinki-Tallinna-Helsinki ja laivana Silja Europa. Laiva lähtee torstaina 13.10. klo 18.30 ja palaa perjantaina klo 16.
Risteilyn myynti:
Hinnat alkaen 59 €/hlö. Risteilyn myynnistä vastaa Matkapojat.
Tee varaus osoitteessa www.matkapojat.fi/BTS-Cruise

Tavataan risteilyllä!

11.05.22 · päivitetty 12.05.22

Hyvää alkanutta vuotta, kaverit! Toivottavasti nähdään pian ❤

31.12.21

25.06.21

31.12.20

Upea uutuuskirja Back to the Sixties – suurella tunteella. Tilaa nyt keräilykappale!

Rakas jäsenemme Markku Veijalainen on kirjoittanut viihdyttävän ja laajakatseisen kirjan 60-luvun musiikin vaikutuksesta tähän päivään. Lämpimän humoristiset tarinat liittyvät jokainen tavalla tai toisella BTS-yhdistykseen ja sen toimintaan. Tämä teos on tarinallinen ja kuvallinen aarre, josta olemme todella iloisia ja ylpeitä!

28.10.2020 julkaistavan kirjan BTS-kantinen erikoispainos on tilattavissa nyt etuhintaan vain meiltä! Katso ohjeet alta.

Back to the Sixties – suurella tunteella on syntynyt muistoista, seikkailuista, suurista tunteista ja unelmista. Luvassa on hersyviä tarinoita nuorisokulttuurin noususta Suomessa, koskettavia muisteluita menneiltä vuosilta ja kiehtovia juttuja meidän tutuista BTS-bändeistä.

Mapen omin sanoin:

"Back to the Sixties -kirjan päähenkilöt ovat niitä muusikoita, jotka loivat musiikillaan suurille ikäluokille unohtumattomia hetkiä, mutta saivat myös itselleen ainutkertaisia muistoja. Näitä tarinoita haluamme jakaa teidän kanssanne."

Kirjan komea ja runsas kuvitus on etupäässä oman hovikuvaajamme Aki Schadewitzin arkistosta. BTS:n alkutaipaleen keikkakuvia kuvasi ansiokkaasti Risto Mäläskä. Mukana toki myös arkisto- ja lehdistökuvia sixties-musan aikojen alusta. 

Teos julkaistaan 28.10.2020, minkä jälkeen "kaupallisella kannella" varustettu painos tulee kirjakauppamyyntiin (kustantajan ovh 38,-). 

Kirja on kovakantinen, koko 20 x 25 cm ja laajuus 352 sivua.

 ERIKOISERÄ ETUHINTAAN VAIN 36,- (sis alv ja toimituskulut) 

BTS-yhdistys on teettänyt kirjasta keräilykappaleen omalla kansikuvalla. Tällä upealla kannella et kirjaa kaupoista saa, vaan se on tilattavissa vain meidän kauttamme. 
36 euron hintaan sisältyvät kaikki kulut (alv + postitus).
Nyt kannattaa hankkia tämä ainutlaatuinen teos itselle – ja joululahjaksi kaverillekin!

>>> Toimi näin: <<<< 

 • Lähetä tilauksesi sähköpostiosoitteeseen tilaukset@backtothesixties.fi
 • Merkitse viestin otsikoksi KIRJATILAUS
 • Kirjoita viestiin sisällöksi
  • Tilattavien kappaleiden määrä
  • Nimesi
  • Postiosoitteesi ja
  • Puhelinnumerosi.
 • Lähetä sähköposti. Myöhemmin tulet saamaan sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja maksuohjeet. 
  • HUOM! Muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi, jos tilausvahvistusta ei muutaman päivän sisällä kuulu.
  • Jos roskapostikansiokaan ei sisällä viestiä, laitathan muistutuksen asiasta samaan tilaukset-osoitteeseen.

Ensimmäisten tilausten postitus tapahtuu marraskuun alussa ja seuraava marraskuun puolivälissä. Jos sinulla on kysyttävää tilauksesta, voit lähettää tiedustelusi samaiseen osoitteeseen tilaukset@backtothesixties.fi.

Parhaita lukuhetkiä!

 

 

26.10.20

Eero Raittisen elämäkerta Mies matkallaan ilmestyy marraskuussa. Ennakkotilaa omasi!

BTS:n rakastettu artistijäsen Eero Raittinen on elämäkertansa ansainnut. Elina Saksalan kirjoittama tarina ilmestyy Reunan kustantamana marraskuussa 2020.

Tilaa kirja edulliseen ennakkohintaan 25 € 30.10.2020 mennessä. Saat sen painotuoreena kotiosoitteeseesi. Postikulut 5€/lähetys.

Tee tilaus puhelimitse 040 578 8049, sähköpostitse tilaukset(at)reunalla.fi tai Reunan verkkokaupasta.
 
>> Pääset suoraan Reunan verkkokauppaan klikkaamalla tästä! 


Eero Raittinen on kulkenut taiteilijana pitkän matkan ensilevytyksestään 15-vuotiaana arvostetuksi juurimusiikin tulkiksi. 60 vuoteen mahtuu parikymmentä bändiä, satoja tuhansia kilometrejä ja viitisensataa levytystä, joista Eeron Elpee on edelleen arvostettu klassikko. Kirjassa on kiehtovia kuvauksia Raittisen poikien nuoruudesta Helsingissä, suomalaisesta musiikkibisneksestä, keikkamatkoista ja Eeron tuottamista TunturiBluesin ja Salitun kulttuurikeskuksen tapahtumista. Eero pohdiskelee kirjassa myös yhteiskunnan ja kulttuurielämän muuttumista. Muusikkoystävät täydentävät tarinoita omilla muistoillaan.

Paljon onnea kirjan johdosta, Eero ja Elina! Stay safe!

02.09.20 · päivitetty 11.09.20

The Scaffoldsin BTS Klubi-ilta täytti Storyvillen

BTS Klubi-illat pidetään helmikuusta lähtien tiiviin tunnelmaisessa Storyvillessä Helsingin Töölössä.

The Scaffolds sai kunnian isännöidä ensimmäistä BTS Klubia 19.2.2020. Kokoonpanossa Harry Bergholm, Kicke Bergholm, Arto Vilkko ja Kari Kuivalainen. Bändi soitti kaksi settiä täydelle tuvalliselle iloista sixties-väkeä. Kiitos että saavuitte, oli taas niin kiva nähdä!

Kuvat: Aki Schadewitz

Seuraavan kerran nähdään Storyvillessä keskiviikkona 18.3., kun hipataan The Firstin kanssa.

22.4. lavalle nousevat ihanat The Sixties Blondies ja kaverinsa The Buddies.
13.5. The Roosters rokkaa meidät kesäkaudelle.

Storyvillen osoite Museokatu 8.

Lippuja saa ovelta ja Tiketistä, kerromme aina täällä ja Facebookissa lipunmyynnin alkamisesta.

 

22.02.20

Ollaan yhdessä parhaan musan parissa myös vuonna 2020!

Upeaa uutta vuotta! Alkavana 2020 tavataan ainakin

 • BTS Cruisella Tallink Silja Europalla 5.-6.3. Vielä on muutama hytti vapaana, varaa omasi Ikaalisten Matkatoimiston verkkosivuilla (klikkaa sinistä linkkiä), puh. 03 45 800 (pvm/mpm) tai sähköpostitse matkat@ikaalistenmatkatoimisto.fi
 • Stadivaarirockissa Rastilan kartanolla Helsingin Vuosaaressa 15.8. (vapaa pääsy) ja
 • The Beat Goes On -konserteissa Savoy-teatterissa Helsingissä 13. ja 14.11. Liput tulevat myyntiin kevättalven aikana.

Ihanaa aikaa ja mahtavia musahetkiä kaikille! Odotamme maaliskuuta jo malttamattomina!

 

 

31.12.19

The Beat Goes On! Savoy-teatteri täyttyi jälleen sixties-musasta ja ihanista ihmisistä!

Hetken ei marraskuu ollut pimeä, kun BTS:n The Beat Goes On -konserttiviikonloppu valaisi Savoy-teatterin ja meidän kaikkien sydämet jo kymmenettä kertaa.

Tässä perjantain 15.11. ensimmäisen näytöksen kuvasatoa.

Kuvat: Aki Schadewitz

21.11.19 · päivitetty 31.12.19
Home← Older posts