Diggarien oma BTS Klubi-ilta Tavastialla 22.1. klo 18.30!

Back to the Sixties -yhdistyksen kuukausittaiset BTS Klubi-illat käynnistyvät tiistaina 22.1. BTS Diggari -klubilaisten omalla spesiaali-illalla! Sisäänpääsy BTS Diggari -jäsenkortilla*

Tavastian ilta käynnistyy klo 18.30 kahvitarjoilulla, jonka Back to the Sixties -yhdistys tarjoaa. Ruokailua ei tällä kertaa ole.

Noin klo 20 alkaa ohjelma, jota isännöi valloittava The First ja jonka juontaa Mape Veijalainen.

Vuonna 1964 perustettu The First tunnetaan listahiteistään Perjantai, Meni hermot ja Jos sais reissullansa. Bändillä oli 60-luvulla myös näyttävä rooli ulkomaisten tähtiartistien avausbändinä. Näihin kuuluivat mm. The Spencer Davies Group, The Hollies, The Searchers, The Swinging Blue Jeans, Eric Clapton & Cream ja itse Jimi Hendrix. The First -kokoonpanossa soittavat perustajajäsenet Lefa Kiviharju ja Suntsi Järvinen sekä Pekka Paukku ja Valentin Stefanov.

Luvassa on huippumusaa, mainiota menoa, filmimuisteloja, mukavaa seuraa, tahdikasta tanssia ja kysely, jossa voi voittaa kivat palkinnot. Tervetuloa!

BTS Diggari 2019 jäsenkortit

BTS Diggari-klubin uudet 2019 jäsenkortit postitetaan tammikuun alkupuolella. Maksathan jäsenmaksun saman tien kortin saatteessa mainituin ohjein, niin varmistat jäsenyytesi. Tarvitset uutta jäsenkorttia ovella päästäksesi sisään*.

* Vaikka et vielä olisikaan Diggari-klubin jäsen, tervetuloa mukaan! Voit liittyä Diggari-klubiin paikan päällä.

BTS Diggari-klubin jäsenmaksu on 15 euroa/vuosi. Jäsenenä pääset mm. BTS Klubi-iltoihin edullisemmin ja saat 10 % alennuksen fanituotteista kaikissa BTS:n tapahtumissa, joissa on fanituotteiden myyntipiste. Klubilaiset saavat sähköpostitse kirjeitä, joissa kerrotaan ajankohtaisista tapahtumista ja eduista, joita vain Diggarit saavat.

Diggarien Klubi-illan jälkeen jatketaan Tavastialla tavalliseen tapaan joka kuukausi.

Liput Tiketistä ja ovelta, ilmoitamme pian ennakkomyynnin alkamisesta täällä ja Facebookissa.

  • 19.2. The Sounds
  • 19.3. The Esquires & Jussi Raittinen
  • 23.4. Express
  • 21.5. The Diamonds

 

10.01.19

31.12.18

BTS Klubi-illat Tavastialla jatkuvat helmikuussa!

 

Back to the Sixties Klubi-illat jatkuvat entistä paremmin eväin! Yhdessä Tavastian kanssa tulemme tarjoamaan sixties-faneille hienoja iltoja myös kevätkaudella 2019. 

HUOM! Tammikuun 22. päivälle aiemmin ilmoitettu Expressin isännöimä BTS Klubi-ilta on siirtynyt huhtikuulle. Vuoden ensimmäinen BTS Klubi-ilta on näin ollen tiistaina 19.2., jolloin lavalle nousee legendaarinen The Sounds.

Liput tulevat myyntiin Tiketin verkkokauppaan ja myyntipisteisiin muutamaa viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoitamme myynnin alkamisesta hyvissä ajoin täällä ja Facebookissa! Muistathan tykätä ja seurata Facebookissa, niin saat tietoa ja uutisia heti, kun ne julkaistaan.

BTS Diggarit -klubin jäsenille on tarjolla etuhintaiset liput ja omat tilauskanavat, joista tiedotetaan jäsenille sähköpostitse.

Tavastia-klubi

Tavastia on yksi Euroopan vanhimmista edelleen toimivista rock-klubeista, jonka jokainen nurkka huokuu livemusiikin historiaa ja joka elää tiivisti myös tätä päivää, rautaisella kokemuksella. Tavastia sijaitsee Helsingin keskustassa, Urho Kekkosen katu 4-6:ssa, Kampin keskuksen naapurissa. Tänne on helppo saapua mistä vain!

Tiketti

  • Tiketin verkkokauppa www.tiketti.fi 
  • Puhelinpalvelu 0600-1-1616 ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)
  • Tiketin toimipisteet (klikkaa listaus auki tästä)

Kevätkauden BTS Klubi-illat

19.2.19 The Sounds
19.3.19 The Esquires & Jussi Raittinen
23.4.19 Express 
21.5.19 The Diamonds

 

03.12.18

BTS Cruise 2019 – Liput myynnissä nyt!

BTS Cruise 2019 risteillään 7.-8.3.2019. Tule mukaan!

Kun legendaariset Back to the Sixties -bändit ja innokkaat risteilijät valtaavat laivan, on luvassa huikeaa rockia livenä tunnista toiseen. Tätä ainutlaatuista aikuisten ilottelua ja mainiota meininkiä et muilta risteilyiltä löydä. Tällä kertaa risteillään vuoden 1969 aurinkoisissa tunnelmissa.

Reittinä tutusti Helsinki-Tallinna-Helsinki ja laivana Tallink Europa. Laiva lähtee torstaina 7.3. klo 18.30 ja palaa perjantaina klo 16.

Tällä aikamatkalla kannattaa olla mukana! Moni on varannut lippunsa jo ennakkoon, mutta vielä on jonkin verran hyttejä jäljellä. Varauksen voit tehdä helposti netissä:


>>> https://www.ikaalistenmatkatoimisto.fi/risteilyt/bts-cruise/ <<<

Liput myy:
Ikaalisten Matkatoimisto
puh. 03 45 800 (ma-pe 9-17)
email bts-risteily@ikaalistenmatkatoimisto.fi

04.11.18

Kuvamuistoja BTS-tapahtumista

BTS Klubi 17.12.2018 – The Roosters

Vuoden viimeisenä BTS Klubi-iltana The Roostersin lavariemu ja reilu rock nostattivat tunnelman kattoon. Kiitos kaikille mahtavista syksyn Klubi-illoista!

The Roosters: Lasse von Hertzen, Hasse von Hertzen, Martin Simberg, Jussi Hämäläinen ja Hillel Tokazier.

Kuvat: Aki Schadewitz

BTS Klubi 27.11.18 – The Strangers & Jussi Raittinen

Marraskuun BTS Klubi-ilta Tavastialla oli rautalangan juhlaa.

Lavalla nähtiin Suomen ensimmäinen rautalankabändi The Strangers. Solistiksi oli kutsuttu Jussi Raittinen, joka tulkitsi mm. Timo Jämsénin Strangersin kanssa esittämiä lauluja. Piipahtipa lavalla myös Ave Lönnfors, BTS:n tapahtumissa The Diamondsin riveissä nähty monipuolinen kaveri.

The Strangers: Kari Bergström, Ande Päiväläinen, Antero Jakoila ja vakiojäsen Nono Söderbergiä tuurannut Valtsu Stefanov

Kuvat: Aki Schadewitz

BTS Klubi 23.10.18 – The Scaffolds

BTS Klubit Tavastialla jatkuivat lokakuussa The Scaffoldsin johdolla. Kiva, että tulitte taas!

Lavalla nähtiin kaksi kokoonpanoa The Scaffoldsin historiasta. "Kakkoskokoonpano" vuosilta 1963-1965: Mosse Enqvist, Kicke Bergholm ja Ave Lönnfors. Rummuissa "adoptiolapsi" Suntsi Järvinen. Nyky-Scaffoldsissa soittavat Harry Bergholm, Kicke Bergholm, Arto Vilkko ja Kari Kuivalainen.

Kuvat: Aki Schadewitz

 

03.11.18

Ensimmäinen BTS Klubi-ilta Tavastialla osoitti, että oikeassa osoitteessa ollaan!

Tiistaina 18.9. vietettiin BTS:n ensimmäinen Klubi-ilta Tavastialla Topmostin seurassa.

Uuden ajan BTS Klubi-illasta kehkeytyi iloa pursuva sixties-tykitys, mikä osoitti, että legendaarinen liverock-klubi toimii luontevasti uutena kotinamme. Kiitos kaikille, jotka olivat menossa mukana: ihana yleisö, intoa pursuvat artistit sekä Tavastian ja Ravintola Ilveksen ammattitaitoinen henkilökunta!

Lokakuun 23. päivän iltana jatketaan, isäntänä The Scaffolds!

Kuvat: Aki Schadewitz

23.09.18

Historiallinen Stadivaarirock 2018 Tavastialla

11.8. järjestetty Stadivaarirock 2018 jää historiankirjoihin monesta syystä. Perinteisesti ulkoilmassa vietetty elokuinen suosikkifestari rokattiin ensimmäistä kertaa sisätiloissa, ehkä suomen legendaarisimmissa sellaisissa. BTS on aloittanut tapahtumayhteistyön Tavastia-klubin kanssa, ja Stadivaarirock oli tämän tapahtumasarjan ensimmäinen. Tavastian Lavalle nousivat The Sixties Blondies & The Buddies, Jim & The Beatmakers, The Scaffolds ja The Roosters. 

Ja hienosti meni! Tavastiassa on taikaa. Rokki soi, tilaa ja oleskelupaikkoja riitti, tunnelma pysyi korkealla koko iltapäivän.
Kiitos väsymättömälle sixties-yleisölle, soittajille, laulajille ja taustavoimille!

Syksyllä jatketaan Tavastialla BTS Klubi-iltojen merkeissä, tervetuloa mukaan! Klubi-illoista voit lukea lisää Tapahtumat-sivulta.

 

17.08.18

BTS aloittaa yhteistyön Tavastian kanssa

Se oikea on löytynyt. Meillä on iso ilo ilmoittaa, että Back to the Sixties ry aloittaa tapahtumayhteistyön Tavastia-klubin kanssa. Uusi kumppani löytyi juuri sieltä, mistä pitikin: rokkarinsydäntemme läheltä!

Tavastia on yksi Euroopan vanhimmista edelleen toimivista rock-klubeista, jonka jokainen nurkka huokuu livemusiikin historiaa ja joka elää tiivisti myös tätä päivää, rautaisella kokemuksella. Tavastian lavalla on suuri kunnia soittaa puhumattakaan siitä, että saamme tehdä sen teidän seurassanne!

Syyskuusta eteenpäin Tavastia on myös kuukausittaisten BTS Klubi-iltojen koti. Päivämäärät syyskaudelle 2018:

18.9. Topmost
23.10. The Scaffolds
27.11. The Strangers
17.12. The Roosters

Klubi-iltojen yksityiskohdista, mm. ruokatarjoilusta lippujen hinnoista kellonajoista tiedotamme pian, kun olemme hioneet yksityiskohdat valmiiksi. Tiedossa on paljon pientä ekstraa, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Tavastia-tilaisuuksien liput tulevat ennakkomyyntiin Tikettiin. Lippuja saa myös Tavastian ovelta Klubi-iltana.

Tavastia-klubi sijaitsee Helsingin ytimessä, osoitteessa Urho Kekkosen katu 4-6. Kampin keskus on ihan vieressä, joten nyt on pidemmältäkin helppo tulla!

Rock'n'rollia syksyyn! Nähdään Tavastialla!

 

06.07.18 · päivitetty 16.08.18

Born to be Wild! BTS Cruise 2018

BTS Cruise 2018 seilattiin 8.-9.3.2018. Täysi laivallinen sixties-diggareita sai 22 tunnin ajan nauttia aidosta musasta, mahtavasta tunnelmasta ja suurista tunteista.  Tässä muutama Aki Schadewitzin loisto-otos. Lisää julkaistaan tämän sivuston Galleriassa pian.

Ja ensi vuonna mennään taas! Laiva irtoaa Länsisatamasta 7.3.2019. Ennakkovarauksia voi tehdä jo nyt Ikaalisten Matkatoimistosta, puh. 03-45800 tai email bts-risteily@ikaalistenmatkatoimisto.fi.

 

05.04.18

Stadivaarirock 2017 – kova päivä ja sen ilta!

Stadivaarirockissa mentiin eikä meinattu. 

Lauantai 12.8.2017 muistetaan Stadivaarirockista ja ehkä vähän myös Kiira-myrskyn vierailustakin.

Café Pirittan rantalavalla iltapäivän lämmöstä nautittiin The Strangersin, The Oldiesin, The Diamondsin ja Expressin seurassa.

Kiitos upealle sixties-väelle, joka iloitsi kanssamme koko iltapäivän ja selvisi Expressin keikan loppupuolen myrsky-yllätyksestä onneksi ehjin nahoin. 

Ensi vuonna uudestaan!

21.06.17
Home← Older posts