BTS Klubi-illat jatkuvat nyt Storyvillessä!

Kivoja uutisia! Vuoden ensimmäinen BTS:n klubi-ilta on keskiviikkona 19.2. Nyt paikkana on maineikas Storyville osoitteessa Museokatu 8, Helsinki.

Illan esiintyjänä The Scaffolds.

  • ovet aukeavat klo 19
  • showtime klo 20-22
  • pääsymaksu 10 e, liput ovelta ja Tiketin verkkokaupasta. Tiketin kautta ostettaessa lipun hintaan lisätään 1,50 € palvelumaksu. 

Storyvillen tasokas keittiö on klubi-iltoina avoinna. Pöytävaraukset myynti@hhr.fi tai puh. 040 763 8804. Pöytävaraus edellyttää ruokailua.

Seuraavat klubi-illat Storyvillessä:

  • 18.3. The First
  • 22.4. The Sixties Blondies & The Buddies
  • 13.5. The Roosters

Tervetuloa taas nauttimaan huippumusasta ja loistavasta seurasta!

03.02.20

Onhan BTS Cruise -aikamatkaliput jo varattu? Maaliskuussa mennään!

Torstaina 5.3. Tallink Silja Europa irtautuu Helsingin Länsisatamasta 22 tunniksi 60-luvulle. Tule mukaan ihanien ihmisten ja aidon sixties-musan pariin. Alla vähän tietoa myös tulevasta ohjelmasta!


BTS Cruiselle on vielä muutama hytti jäljellä, varmista ihmeessä omasi Ikaalisten Matkatoimiston verkkokaupasta (klikkaa sinistä linkkiä)  tai puh. 03-45 800.

Tämän vuoden risteilyohjelmassa on paljon tuttua ja rakasta, mutta myös tuoretta ja kiinnostavaa.

Ensimmäisenä lavalle nousee alkuperäinen The Original Scaffolds -yhtye! Kicke Bergholm, Harry Bergholm, Ave Lönnfors ja rumpali Mårten Wikström ovat kaikki sen ihan ensimmäisen The Scaffolds-kokoonpanon alkuperäisiä soittajia. Hasse Walli Power Trio näyttää myös voimansa laivalla.

Rautalankayhtye The Mystery Wiresin jäsenistöön kuuluu Antero Jakoilan, Valtsu Stefanovin, Kari Bergströmin, Timo Penttilän ja Pekka Kuorikosken lisäksi myös Mape Veijalainen, jolle ei yhteisestä päätöksestä ole kuitenkaan annettu lauluvuoroa tai instrumenttia.

The Beatles Band on arvostettu tribuuttikokoonpano Oulusta. Mukana mm. Expressistä tuttu Junnu Sippola.

Gugi & Kitarapartio on kitaratrio, joka lupaa rentoa jutustelua ja 60-luvun tunnelmia. Gugi Kokljuschkin, Puka Oinonen ja Suomi Lovesta tuttu Ville Nurmi.

Sokerina pohjalla jo useista hienoista BTS-vierailuistaan tuttu Jiri Nikkinen bändeineen esittää The Beatlesin Abbey Road -albumin kokonaisuudessaan.

Risteilyn juontavat Mape Veijalainen ja Juha Viskari.

BTS, Tallink Silja Europa ja 1960-luku odottavat. Tervetuloa seuraan!

PS. Joissakin ennakkotiedoissa mainittu The Sixties Jokers -yhtye on joutunut perumaan osallistumisensa risteilylle. Pahoittelut!

(Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään vielä hetkeksi)

06.01.20 · päivitetty 12.02.20

Ollaan yhdessä parhaan musan parissa myös vuonna 2020!

Upeaa uutta vuotta! Alkavana 2020 tavataan ainakin

  • BTS Cruisella Tallink Silja Europalla 5.-6.3. Vielä on muutama hytti vapaana, varaa omasi Ikaalisten Matkatoimiston verkkosivuilla (klikkaa sinistä linkkiä), puh. 03 45 800 (pvm/mpm) tai sähköpostitse matkat@ikaalistenmatkatoimisto.fi
  • Stadivaarirockissa Rastilan kartanolla Helsingin Vuosaaressa 15.8. (vapaa pääsy) ja
  • The Beat Goes On -konserteissa Savoy-teatterissa Helsingissä 13. ja 14.11. Liput tulevat myyntiin kevättalven aikana.

Ihanaa aikaa ja mahtavia musahetkiä kaikille! Odotamme maaliskuuta jo malttamattomina!

 

 

31.12.19

Kiitos hienosta sixties-vuodesta – tavataan 2020!

22.12.19

The Beat Goes On! Savoy-teatteri täyttyi jälleen sixties-musasta ja ihanista ihmisistä!

Hetken ei marraskuu ollut pimeä, kun BTS:n The Beat Goes On -konserttiviikonloppu valaisi Savoy-teatterin ja meidän kaikkien sydämet jo kymmenettä kertaa.

Tässä perjantain 15.11. ensimmäisen näytöksen kuvasatoa.

Kuvat: Aki Schadewitz

21.11.19 · päivitetty 31.12.19

Stadivaarirock 2019 teki historiaa

Lauantai 10.8.2019 on päivä, jota emme herkästi unohda. Stadivaarirock 2019 teki Back to the Sixties ry:n yli 25-vuotisen historian yleisöennätyksen. 

Rastilan kartanon Cafe Monamin terassilavalle nousivat Topmost, The First, The Esquires & Jussi Raittinen sekä The Sounds. Kiitos, tuhatpäinen yleisö, bändit, taustajoukot ja järjestäjät!

Tässä muutama kuva Aki Schadewitzilta. Lisää kuvia on julkaistu Back to the Sixties Official -facebook-sivulla. Tästä linkistä klikaten näet kuvat, vaikka et olisikaan Facebook-käyttäjä. Samat kuvat julkaistaan myöhemmin myös tämän sivuston Galleria-osiossa.

09.08.19 · päivitetty 14.08.19

BTS Cruise 2020 nyt varattavissa!

Vuoden 2020 BTS Cruise risteillään 5.-6.3.2020. Tule mukaan, lipunmyynti on jo vauhdissa! Vielä on hyviä hyttejä jäljellä. 

Taas heittäydytään vuorokaudeksi 1960-luvun rytmeihin, kun legendaariset Back to the Sixties -bändit ja ihanat ihmiset valtaavat Silja Europa -laivan. Luvassa on ainutlaatuinen kattaus aitoa 60-musaa livenä BTS-bändien ja -solistien esittämänä. 

Liput myy Ikaalisten Matkatoimisto, puh. 03-45800 tai Ikaalisten matkatoimiston verkkokauppa!

25.04.19

Kuvamuistoja BTS-tapahtumista

BTS Klubi-ilta 6.11 – The Sixties Blondies & The Buddies

BTS:n ihanat Blondit ja kaverinsa houkuttelivat Rastilan Kartanon marraskuiseen iltaan mukavasti sixties-väkeä. Kiitos! Tunnelma oli lämmin ja leppoisa, toivottavasti kaikki nauttivat!

The Sixties Blondies: Irma Tapio, Kati Borg-Penttilä ja Eeva-Leena Pokela. 

The Buddies: Lefa Kiviharju, Suntsi Järvinen ja Valtsu Stefanov.

Kuvat: Aki Schadewitz

BTS Klubi-ilta 15.10.2019 – The Scaffolds ja Jiri Nikkinen

Tavastialla juhlittiin BTS Klubien syyskauden avajaisia tuplamiehityksellä: illan isäntäbändi The Scaffolds oli kutsunut vieraakseen Jiri Nikkisen. Skiflarit vetivät tuttuun tapaan monipuolisen setin rautalankaa, rokkia ja poppia. Jirin soolosetti Beatlesia elähdytti. Kiitos kaikille mukana olijoille!

The Scaffolds: Harry Bergholm, Kicke Bergholm, Arto Vilkko ja Kari Kuivalainen.

Kuvat: Aki Schadewitz

BTS Klubi-ilta 21.5.2019 – The Oldies

BTS:n kelpo bilebändi The Oldies veti Tavastialle mukavan joukon sixties-väkeä juhlimaan kevättä. Ja kivaa oli!

The Oldies: Curre Andersén, Eki Sutela, Masa Saari ja Hate Sjöblom.

Kuvat: Aki Schadewitz

BTS Klubi-ilta 23.4.2019 – Express

Huhtikuun BTS Klubi-illassa saatiin harvinaista herkkua Oulusta. Expressin edellisestä Tavastian-keikasta ehtikin jo kulua noin 45 vuotta, mutta hyvää kannatti odottaa.

Express: Junnu Sippola (laulu), Unski Kaikkonen (koskettimet), Lyly Rajala (rummut), Make Keskinarkaus (basso) ja Timo Niemelä (kitara). 

Kuvat: Aki Schadewitz

 

BTS Klubi-ilta 19.3.2019 – The Esquires & Jussi Raittinen & Ave Lönnförs

Maaliskuun BTS Klubi-ilta Tavastialla oli täynnä rokkia ja rautalankaa. Iltaa isännöi The Esquires solisteinaan yhtyeen perustajajäsen Jussi Raittinen sekä Ave Lönnfors. Taas oli niin kivaa!

The Esquires: Jarmo Hynninen (kitara), Jomi Vaaltola (basso) ja Markku Karjalainen (rummut). Koskettimissa Jussi Liski.

Kuvat: Aki Schadewitz 

 

Maailman paras risteily BTS Cruise 7.-8.3.2019

Taas kerran vietettiin 22 onnen tuntia Itämerellä, kun Tallink Europa täyttyi ihanista ihmisistä ja aidosta 60-luvun musasta BTS Cruisella. Mukana olivat kaikki BTS-bändit ja vierailijana Knucklebone Oscar Eero Raittisen kaverina. Ainutlaatuinen tunnelma on teidän ansiotanne, rakas yleisö ja rakkaat artistiystävät!

Kattava kuvakokoelma risteilyltä julkaistaan tämän sivuston Galleriassa huhtikuun aikana. Tässä muutama maistiainen Teatteri Europan lavalta: The Strangers, The Sixties Blondies & The Buddies, The Roosters, The Esquires ja The Sounds.

Kuvat: Aki Schadewitz

  

 

BTS Klubi-ilta: The Sounds 19.2.2019

Vuoden 2019 ensimmäinen varsinainen BTS Klubi-ilta Tavastialla oli samalla The Sounds -yhtyeen ensiesiintyminen uudessa kokoonpanossa. Jännittävä ilta keräsi paikalle mukavasti sixties-väkeä ja tunnelma oli mitä mainioin!

The Soundsin alkuperäisjäsen, komppikitaristi Bobi Söderblom jäi eläkkeelle "kesken keikan" ja luovutti paikkansa Ave Lönnforsille. Myös kitaristi Jan-Erik Saine sai ensikasteensa The Soundsin riveissä. Bändissä jatkavat basisti Peter Ekman, kosketinsoittaja Esa Helasvuo ja rumpali Jomme Kettunen.

Kuvat: Aki Schadewitz

 

BTS Klubi-ilta Diggareille 22.1.2019

BTS:n uusi vuosi käynnistyi Tavastialla BTS Diggari -klubin jäsenten omalla illanvietolla. House Bandina tällä kertaa ihana The First monenlaisilla solisteilla vahvistettuna. Kiitos monipäiselle diggariyleisölle, teidän kanssanne on aina kiva heilua!

The First: Valtsu Stefanov, Lefa Kiviharju, Suntsi Järvinen ja Pekka Paukku. Solisteina Kati Borg-Penttilä, Eevis Pokela ja Ilari Hannula.

Kuvat: Aki Schadewitz

 

BTS Klubi 17.12.2018 – The Roosters

Vuoden viimeisenä BTS Klubi-iltana The Roostersin lavariemu ja reilu rock nostattivat tunnelman kattoon. Kiitos kaikille mahtavista syksyn Klubi-illoista!

The Roosters: Lasse von Hertzen, Hasse von Hertzen, Martin Simberg, Jussi Hämäläinen ja Hillel Tokazier.

Kuvat: Aki Schadewitz

BTS Klubi 27.11.18 – The Strangers & Jussi Raittinen

Marraskuun BTS Klubi-ilta Tavastialla oli rautalangan juhlaa.

Lavalla nähtiin Suomen ensimmäinen rautalankabändi The Strangers. Solistiksi oli kutsuttu Jussi Raittinen, joka tulkitsi mm. Timo Jämsénin Strangersin kanssa esittämiä lauluja. Piipahtipa lavalla myös Ave Lönnfors, BTS:n tapahtumissa The Diamondsin riveissä nähty monipuolinen kaveri.

The Strangers: Kari Bergström, Ande Päiväläinen, Antero Jakoila ja vakiojäsen Nono Söderbergiä tuurannut Valtsu Stefanov

Kuvat: Aki Schadewitz

BTS Klubi 23.10.18 – The Scaffolds

BTS Klubit Tavastialla jatkuivat lokakuussa The Scaffoldsin johdolla. Kiva, että tulitte taas!

Lavalla nähtiin kaksi kokoonpanoa The Scaffoldsin historiasta. "Kakkoskokoonpano" vuosilta 1963-1965: Mosse Enqvist, Kicke Bergholm ja Ave Lönnfors. Rummuissa "adoptiolapsi" Suntsi Järvinen. Nyky-Scaffoldsissa soittavat Harry Bergholm, Kicke Bergholm, Arto Vilkko ja Kari Kuivalainen.

Kuvat: Aki Schadewitz

 

03.11.18 · päivitetty 21.11.19

Ensimmäinen BTS Klubi-ilta Tavastialla osoitti, että oikeassa osoitteessa ollaan!

Tiistaina 18.9. vietettiin BTS:n ensimmäinen Klubi-ilta Tavastialla Topmostin seurassa.

Uuden ajan BTS Klubi-illasta kehkeytyi iloa pursuva sixties-tykitys, mikä osoitti, että legendaarinen liverock-klubi toimii luontevasti uutena kotinamme. Kiitos kaikille, jotka olivat menossa mukana: ihana yleisö, intoa pursuvat artistit sekä Tavastian ja Ravintola Ilveksen ammattitaitoinen henkilökunta!

Lokakuun 23. päivän iltana jatketaan, isäntänä The Scaffolds!

Kuvat: Aki Schadewitz

23.09.18

Historiallinen Stadivaarirock 2018 Tavastialla

11.8. järjestetty Stadivaarirock 2018 jää historiankirjoihin monesta syystä. Perinteisesti ulkoilmassa vietetty elokuinen suosikkifestari rokattiin ensimmäistä kertaa sisätiloissa, ehkä suomen legendaarisimmissa sellaisissa. BTS on aloittanut tapahtumayhteistyön Tavastia-klubin kanssa, ja Stadivaarirock oli tämän tapahtumasarjan ensimmäinen. Tavastian Lavalle nousivat The Sixties Blondies & The Buddies, Jim & The Beatmakers, The Scaffolds ja The Roosters. 

Ja hienosti meni! Tavastiassa on taikaa. Rokki soi, tilaa ja oleskelupaikkoja riitti, tunnelma pysyi korkealla koko iltapäivän.
Kiitos väsymättömälle sixties-yleisölle, soittajille, laulajille ja taustavoimille!

Syksyllä jatketaan Tavastialla BTS Klubi-iltojen merkeissä, tervetuloa mukaan! Klubi-illoista voit lukea lisää Tapahtumat-sivulta.

 

17.08.18
Home← Older posts