BTS Klubi-illat jatkuvat helmikuussa!

Back to the Sixties Klubi-illat jatkuvat entistä paremmin eväin! Yhdessä Tavastian kanssa tulemme tarjoamaan sixties-faneille hienoja iltoja myös kevätkaudella 2019.

HUOM! Tammikuun 22. päivälle aiemmin ilmoitettu Expressin isännöimä BTS Klubi-ilta on siirtynyt huhtikuulle. Vuoden ensimmäinen BTS Klubi-ilta on näin ollen tiistaina 19.2., jolloin lavalle nousee legendaarinen The Sounds.

Liput tulevat myyntiin Tiketin verkkokauppaan ja myyntipisteisiin muutamaa viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoitamme myynnin alkamisesta hyvissä ajoin täällä ja Facebookissa! Muistathan tykätä ja seurata meitä Facebookissa, niin saat tietoa ja uutisia heti, kun ne julkaistaan.

BTS Diggarit -klubin jäsenille on tarjolla etuhintaiset liput ja omat tilauskanavat, joista tiedotetaan jäsenille sähköpostitse.

Tavastia-klubi

Tavastia on yksi Euroopan vanhimmista edelleen toimivista rock-klubeista, jonka jokainen nurkka huokuu livemusiikin historiaa ja joka elää tiivisti myös tätä päivää, rautaisella kokemuksella. Tavastia sijaitsee Helsingin keskustassa, Urho Kekkosen katu 4-6:ssa, Kampin keskuksen naapurissa. Tänne on helppo saapua mistä vain!

Tiketti

 • Tiketin verkkokauppa www.tiketti.fi
 • Puhelinpalvelu 0600-1-1616 ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)
 • Tiketin toimipisteet (klikkaa listaus auki tästä)


Kevätkauden BTS Klubi-illat

 • 19.2.19 The Sounds
 • 19.3.19 The Esquires & Jussi Raittinen
 • 23.4.19 Express
 • 21.5.19 The Diamonds
23.11.18

BTS Cruise 7.-8.3.2019

BTS Cruise 2019 risteillään 7.-8.3.2019. Tule mukaan!

Kun legendaariset Back to the Sixties -bändit ja innokkaat risteilijät valtaavat laivan, on luvassa huikeaa rockia livenä tunnista toiseen. Tätä ainutlaatuista aikuisten ilottelua ja mainiota meininkiä et muilta risteilyiltä löydä. Tällä kertaa risteillään vuoden 1969 aurinkoisissa tunnelmissa.

Reittinä tutusti Helsinki-Tallinna-Helsinki ja laivana Tallink Europa. Laiva lähtee torstaina 7.3. klo 18.30 ja palaa perjantaina klo 16.

Tällä aikamatkalla kannattaa olla mukana! Moni on varannut lippunsa jo ennakkoon, mutta vielä on jonkin verran hyttejä jäljellä. Varauksen voit tehdä helposti netissä:

>>> https://www.ikaalistenmatkatoimisto.fi/risteilyt/bts-cruise/ <<<

Liput myy:
Ikaalisten Matkatoimisto
puh. 03 45 800 (ma-pe 9-17)
email bts-risteily@ikaalistenmatkatoimisto.fi

 

04.11.18

Lokakuun BTS Klubi-illan liput nyt myynnissä. Tervetuloa Tavastialle!

Back to the Sixties Klubi-illat jatkuvat entistä paremmin eväin! Yhdessä Tavastian kanssa tulemme tarjoamaan sixties-faneille mahtavat maut ja musat legendaarisissa puitteissa joka kuukausi. 

Lokakuun BTS Klubi-illan bändi on The Scaffolds!

The Scaffolds on yksi Suomen ensimmäisistä rautalankabändeistä, jonka esikoislevy julkaistiin 1963. Tunnetuimpia hittejä olivat Dark Eyes Beat, Tullalla Twist ja Girls. Bändi soittaa omien levytystensä lisäksi paljon vanhaa rautalankaa ja muuta 60-luvun melodista poppia. Kokoonpanossa Harry Bergholm, Kicke Bergholm, Arto Vilkko ja Kari Kuivalainen.

BTS Klubi-iltojen uuden konseptin myötä tarjolla on kaksi eri lipputyyppiä: Show+Dinner- ja Keikkalippu.

 Show+Dinner-lippu 

 • Hinta 35 euroa (+mahdolliset toimituskulut)
 • Lippuja myynnissä vain ennakkoon Tiketin verkkokaupassa tiketti.fi ja Tiketin toimipisteissä
 • Lippujen myynti päättyy maanantaina 22.10. klo 12
 • Lipun hintaan sisältyy tasokas buffet-ateria Tavastia-klubilla
 • Ovet auki klo 19
 • Illallinen tarjoillaan ennen ohjelman alkua klo 19-20.

Buffet-illallisella on Ravintola Ilveksen laadukkaana tunnetun keittiön erityisesti meille suunnittelema ateria. Menu julkaistaan hyvissä ajoin ennen Klubi-iltaa.

Alkudrinksut voi nauttia Tavastian naapurissa, Ravintola Ilveksessä, jossa on kiva ja yksilöllinen valikoima laadukkaita pientilaviinejä sekä cocktaileja. Tavastian puolella on myös valikoima loistavia valkoviinejä sekä todella hyviä punaviinejä. Lisäksi tietysti skumppaa ja muita juomia.

BTS Klubi-iltaan on saatavilla myös Keikkalippuja, jotka eivät sisällä ateriaa. Ovet auki klo 20.00. 

 Keikkalippu 

 • Liput ennakkoon à 15 euroa + mahdolliset toimituskulut
 • Ennakkoliput Tiketin toimipisteistä ja verkkokaupasta www.tiketti.fi
 • Keikkalippujen ennakkomyynti päättyy 23.10. klo 20.00
 • Liput ovelta à 18 euroa
 • Keikkalippu ei sisällä ruokailua
 • Ovet auki klo 20.00


BTS Diggarit -klubin jäsenille on tarjolla etuhintaiset liput ja omat tilauskanavat, joista tiedotetaan jäsenille sähköpostitse.

HUOM! Diggari-klubilaisten etuhintaiset liput ovat myynnissä vain ennakkoon, max 2 kpl/Diggari. Tavastian ovella on myynnissä vain normaalihintaisia Keikkalippuja. Diggarilippujen myyntipaikat ovat Tiketin verkkokauppa (Diggarit saavat oman linkin sähköpostissa) ja Tiketti Galleria -lippukauppa Urho Kekkosen katu 4-6, jossa edun saa näyttämällä voimassa olevaa BTS Diggari 2018 -jäsenkorttia. Varauduthan näyttämään BTS Diggari 2018 -kortin myös saapuessasi Tavastialle. 

Tavastia-klubi

Tavastia on yksi Euroopan vanhimmista edelleen toimivista rock-klubeista, jonka jokainen nurkka huokuu livemusiikin historiaa ja joka elää tiivisti myös tätä päivää, rautaisella kokemuksella. Tavastia sijaitsee Helsingin keskustassa, Urho Kekkosen katu 4-6:ssa, Kampin keskuksen naapurissa. Tänne on helppo saapua mistä vain!

Tiketti

Tiketin verkkokauppa www.tiketti.fi
Puhelinpalvelu 0600-1-1616 ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)
Tiketin toimipisteet (klikkaa listaus auki tästä)

Syksyn seuraavat BTS Klubi-illat

 • 27.11. The Strangers
 • 17.12. The Roosters

BTS Klubi-iltojen liput tulevat ennakkomyyntiin aina muutama viikko etukäteen. Tiedotamme myynnin alusta täällä ja Facebookissa. Muistathan tykätä ja seurata meitä Facebookissa, niin saat tietoa ja uutisia heti, kun ne julkaistaan.

28.08.18

Syyskuusta 2018 eteenpäin Tavastia on myös kuukausittaisten BTS Klubi-iltojen koti.

18.9. Topmost 
23.10. The Scaffolds
27.11. The Strangers
17.12. The Roosters

Tavastia on yksi Euroopan vanhimmista edelleen toimivista rock-klubeista, jonka jokainen nurkka huokuu livemusiikin historiaa ja joka elää tiivisti myös tätä päivää, rautaisella kokemuksella. Tavastian lavalla on suuri kunnia soittaa puhumattakaan siitä, että saamme tehdä sen teidän seurassanne!

Tavastia-tilaisuuksiin on saatavilla kahdenlaisia lippuja: Show + Dinner- ja Keikkalippuja. Show + Dinner -lippu sisältää tasokkaan buffet-aterian, joka tarjoillaan ennen shown alkua. Keikkalipulla ovet aukeavat hetkeä ennen showtimea. Liput tulevat ennakkomyyntiin Tikettiin muutamaa viikkoa ennen tilaisuutta. Show + Dinner -liput vain ennakkomyynnistä, Keikkalippuja saa myös Tavastian ovelta Klubi-iltana.

Tavastia-klubi sijaitsee Helsingin ytimessä, osoitteessa Urho Kekkosen katu 4-6. Kampin keskus on ihan vieressä, joten nyt on pidemmältäkin helppo tulla!

Rock'n'rollia syksyyn! Nähdään Tavastialla!

17.08.18 · päivitetty 26.09.18
Home